diax2

Η EXPRESS OIL Ε.Π.Ε ANAΛAMBANEI ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΡΤΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΑΣ.eleni

red  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΓΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ( Δ.Ε.Η , ΕΥΔΑΠ , ΑΣΑΝΣΕΡ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ Κ.Τ.Λ.Π) ΔΙΑΝΟΜΗ & ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ. ΠΑΡΑΛΑΒΗ & ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΜΕΝΩΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ, ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΤΟΥ ΚΑΥΣΤΗΡΑ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ  ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ & ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ  ΒΛΑΒΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ.

red  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

red  Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ.

red  ΔΕΝ    ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ   ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ.

red  ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ  ΑΝΩ  ΤΩΝ 150,00  ΕΥΡΩ  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ  ΤΗΝ  ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ  ΤΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΤΗΣ  ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.

red  ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ & ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ  ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ.

red  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ  ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ   ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ   ΑΝΑ ΜΗΝΑ   ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ  ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ  10ΗΜΕΡΟ  ΚΑΘΕ  ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ   ΣΤΗΝ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ   ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ   ΤΑΜΕΙΟΥ ( ΕΣΟΔΩΝ – ΕΞΟΔΩΝ ) ΤΟΥ  ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ  ΜΗΝΟΣ.

red    ΟΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.(ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΣ)

red  Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ  ΔΙΑΤΗΡΕΙ  ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ  ΝΑ  ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ  ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ  ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ.

red  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΘΑ  ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ  ΤΡΕΙΣ  ΦΟΡΕΣ  ΜΗΝΙΑΙΩΣ  ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ  ΔΙΑΝΟΜΗ & ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ.

red  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ   ΝΑ   ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ   ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ  ΤΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.

red  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ  ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΗΣ  ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΜΕ

visavisa2

κουκκίδα

      ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ .

κουκκίδα

        Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ.

κουκκίδα

        ΔΕΝ    ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ   ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ.

κουκκίδα

        ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ  ΑΝΩ  ΤΩΝ 150,00  ΕΥΡΩ  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ  ΤΗΝ  ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ  ΤΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΤΗΣ  ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.

κουκκίδα

         ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ & ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ  ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ.

κουκκίδα

        Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ  ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ   ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ   ΑΝΑ ΜΗΝΑ   ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ  ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ  10ΗΜΕΡΟ  ΚΑΘΕ  ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ   ΣΤΗΝ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ   ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ   ΤΑΜΕΙΟΥ ( ΕΣΟΔΩΝ – ΕΞΟΔΩΝ ) ΤΟΥ  ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ  ΜΗΝΟΣ.

κουκκίδα

        ΟΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.(ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΣ)

κουκκίδα

        Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ  ΔΙΑΤΗΡΕΙ  ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ  ΝΑ  ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ  ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ  ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ.

κουκκίδα

        ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΘΑ  ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ  ΔΥΟ  ΦΟΡΕΣ  ΜΗΝΙΑΙΩΣ  ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ  ΔΙΑΝΟΜΗ & ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ.

κουκκίδα

        Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ   ΝΑ   ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ   ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ  ΤΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.

κουκκίδα

        Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ  ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΗΣ  ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

 
Free Joomla Templates by JoomlaShine.com